Tuesday, 6 October 2015

Red Wings by Online

Assalamualaikum..

Pagi ni just nak share kat semua, sesiapa sahaja...tak kira sendiri pakai ker, En somi ker, anak ker, sedara mara ker, kengkawan ker or sesiapa sahaja yang minat @ penggemar kasut Red Wings ni Che Amy high recommended order kat fb link ni  Red Wing Garage & Co.

logo fb RED wings Garage & co
InsyaAllah Service memang TIP TOP gerenti Puas hati.... & yang pasti kasut Red Wing adalah ORIGINAL & WARRANTY ....Harga sangat berpatutan....!!!!

Korang boleh contact link yang Che Amy bagi kat atas tu kalau nak order....kalau korang order sebut nama "Che Amy" Confirm dapat best price ye hahahaha..( che amy bukan share partner ok ) serius..tak caya cer order... Red Wings online ni berdaftar, InsyaAllah online tak tipu punya....menurut admin Fb tu :-
"Mohon memberi sedikit kepercayaan kepada Red Wing Garage & Co.untuk urusan jual beli ni, adalah kerana segala urus niaga di bawah page ni telah di daftarkan under syarikat , CRIANCA RESOURCES dengan no.pendaftaran SA033282813-D."
So, korang sila JANGAN ragu2 lagi..tak silap Che Amy, Outlet Red Wing kt KL ni 1 je kot tak silap, area petama complex...uikkk nak redah jem p sna...mati katak mau ye hahaha....

sumber pic dr fb Red Wings Garage & co


p/s : Ingat nak order sebut nama "Che Amy" kot2 dapat harga terbaikkkkk hahaha....


Sharing is caring






1 comment:

sedutzone said...

saya suka red wings...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews