Thursday, 3 September 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Ini adalah KALI PERTAMA...fuhhh (saja besarkan huruf sebab 1st time) che amy join ala2 giveaway dalam blog....jenuh gak nak buat sbb tak pandai nak copy & linkkan...cetek IT sungguh che amy ni huh!tak tau la betui ke idok cara ye...tp korunk leh je klik kat jom join tu yerk...

Disebabkan blog tu che amy memang follower..so tak salah nak join...mana tau rezeki kan....


(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)- DONE.
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)- DONE
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib) - ala che amy tak de twiter..sedihh..
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU - setiap hari ada..setiap minggu pun ada hahaha
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

15 comments:

Mimi Kyumi said...

Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

theyanaonly said...

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Syaza Syafeeqah said...

jalan-jalan sini.

http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

KhoirunAnnisyak said...

jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

Zara Nabilah said...

All the best! シ

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

amylia zuliana said...

ok..nanti che amy singgah blog mimi :)

amylia zuliana said...

sat g che amy plk p jejalan kt blog syaza yerk... :)

amylia zuliana said...

tq nysa...xpe sat g che amy jejalan plk...sat na..hehehe :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah sini good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

kak gojes said...

GUD LUCK ...KG datang dari segmen yang sama SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

miss zyaroses said...

hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

jue rahman said...

singgah sini dr segmen sama..good luck
done follow

http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

Mardiah Diana said...

Singgah jalan2 sini dari segmen yang sama....semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

good luck...!!!

Hot post - 17 Resepi Menu Masakan Buat Ibu Sedang Berpantang atau Selepas Bersalin

Rusmeyati Nordin said...

Singgah BW dari segmen sama- btw good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews