Friday, 4 September 2015

Gambar selepas pembedahan mata amni syakira

Petang2 gini che amy nak share kt semua gambar-gambar exclusive hanya di blog ini...kat Fb pun ada yang xada di share...

apa yang nk di share??hehe che amy nak share pic2 amni syakira (CANCER FIGHTER) anak che amy selepas pembedahan mata...pic2 ni semua kt wad mata selama 6 hari berkampung di HKL 27 NOV hingga 03DEC 2013...
Masa ni anak che amy, amni baru berusia 2 Tahun 17hari....J


tengah check baby kencing ke idok...baby doll tu adiah dr kawan mama..

masaa untuk main...sambil tunggu waktu berlalu...

muka masam..sbb apa  ibu tak ingat plk hehe

tangan masih berbalut sebab nak masukkan antibiotik pkai injection je...


terjumpa pic ni...masa ni lah che amy tunggu amni kt luar masa operation..kt tepi tu dh mcm tmpat beriadah siap bentang tikar...huhu & ketika ini lah sebuah troli jenazah melintas...



Sharing is caring

2 comments:

PeRdU cINta said...

Macam mn kesihatan amni sekarang..

amylia zuliana said...

Alhamdulillah PC..dah setahun lebih abis kimo,kesihatan dia pun baik,jarang demam & selsema...riso gak sbb doc bgtau amni akan mudah dpt sakit after kimo,antibodi yg dulu2 dh dihapuskan oleh ubat kimo...
now just follow up untuk mata palsu dia 4bln sekali,tukar...dulu 3bln sekali...hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews