Thursday, 10 September 2015

PUBLIC TRANSPORT...PUBLIC TRANSPORT....

Selamat pagi...

Fuhhh.....letih sat...hebat,sampai opis updated blog...kihkihkihkih...saja nak bagitahu hari ini che amy naik public transport...selalu en somi yang hantar, kalau dia p outstation, che amy drive sendiri..tapi hari ini,kena naik public transport, en somi de meeting tak sempat nak hantar buah hati ye p kerja kihkihkih...nak drive,tak bagi sebab, petang macam biasa,en somi memang hari2 datang ambil....untung kan? Alhamdulillah...hohoho....

Dah lama sangat tak naik public transport rasa macam jakun pulak kan...tapi serius!!! kalau korang rasa nak kurus sila naik public transport...sepanjang perjalanan che amy dr LRT cempaka - kelana Jaya memang banyak guna tangga dr escalator....nasib baik la pagi td sempat bancuh ESP SHAKLEE, so perut xde la kosong,energy pun cepat recharge, kalau nak tunggu sampai opis nak breakfast,alamat ye gigil2 la kot kaki tu hukhuk....

dah..dah...dah...jom layan pic tak seberapa dari amatur yang tak berapa amatur ni... 



pandangan luar dari lrt putra..yang ni dekat bangsar tak silap


ambil pic ni sebab nak amik website tu,katanya tempat shopping online...




Sharing is caring


2 comments:

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Jarang sangat naik public transport...hihi

amylia zuliana said...

cuba la sekali sekala hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews