Thursday, 3 September 2015

PASRAH

Selamat pagi...

Alhamdulillah...

Dapat gak settle problem blog che amy ni....smlm xtau pasai apa blog xboleh nk log in.. xtau pasai apa..che amy ni cetek skit psal IT ni...sedih gak baru nk berjinak2..tup..tup..xbleh nak log in..

Tapi tak pa...semua dah berakhir..yeahhh che amy dah boleh berblog balik..happy!!! hasil menggodek stu sna sni...dapatkan menyelesaikan masalah 'negara' che amy....

De sesiapa tau ka ek..kenapa tetiba je blog tak boleh nk log in...? cer share sebab apa?

Sebelum merdeka Hp buat hal jugak...masuk "Ward" Doctor hp habaq mainboard rosak teruk..nak betuikan pun beratus-ratus charge, saran p beli baru..ermmm maka terkubur la hp itu dalam handbag..hukhukhuk...paling sedihhh tak sempat pun nak transfer all in data kt tmpat lain...habih picture2 amni yang ada kt hp tu..huhu tak tau la klo papa amni de keep pic2 amni masa dalam ward HKL..huhuh harap2 ada la..boleh la share kan...





Sharing is caring.....

2 comments:

theyanaonly said...

sama lah semalam blog saya tak boleh follow orang asyik error sahaja.

JEMPUT JOIN SEGMEN :BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

note : 2 org bertuah dapat hadiah special

amylia zuliana said...

owhhh kita serupa...

ok2...nak join nanti.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews