Tuesday, 8 September 2015

Set Senggugut

RMenganggu kerja harian?
RSelalu MC?
RKerap mengambil “pill Killer”?
RSentiasa moody?


APA ITU SENGGUGUT? boleh baca kat cni fakta tentang senggugut. Setiap bulan memang begitu ker?? Boleh stress bila cik P datang, kerja harian kat rumah tunda tak pe lg,xde masalah lagi..TAPI kerja harian kat opis tunda macam mana?? MC? ishhh tiap2 bulan cik P datang, takkan tiap2 bulan pulak nak MC? MC setahun 14Hari je kan...PILL KILLER? boleh je ambil TAPI AWAS ada kesan sampingan sekiranya pengambilan berlebihan...ohhh tidak!!! MOOD jangan cakap la kan... wanita dengan wanita je tahu bila mood tak berapa nk mood tu datang, nampak kecill je siapa2 menegur hahaha....

INGAT!!!! HUDUP PERLU DITERUSKAN DENGAN CERIA!!!

BAGAIMANA?

Kita boleh berusaha dengan pengambilan Set Senggugut yang terdapat 2 product vitamin iaitu


Gabungan set yang sangat mantop!...klik di sini untuk keterangan lanjut tentang  keistimewaan & kelebihan 2 product ini...cadangan set yang sangat berbaloi-baloi...

Sekiranya anda konsisten pengambilan InsyaAllah next time terlupa ambil 2 vitamin ni, bila cik P datang, perut tak de sakit2 mulas2 bagai..tak caya?cuba dulu...che amy dah cuba...sebab tu berani share dengan anda..heheh

KELEBIHAN SET SENGGUGUT selain mengurangkan masalah senggugut ada 12 M Iaitu :-
  • MENGAWAL dan MENGATUR KITARAN HAID
  • MENINGKATKAN KESUBURAN terutama wanita
  • MENANGANI MENOPUS
  • MENJADIKAN KULIT lebih SIHAT dan berseri-seri
  • MENANGANI EKZEMA
  • MEMPERLAHANKAN proses PENUAAN
  • MENGURANGKAN blood-clot yang boleh menyebabkaN SERANGAN JANTUNG
  • Menguatkan Tulang 
  • Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas 
  • Meringankan stress 
  • Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.
Jangan jadikan ia sebagai 1 alasan untuk MC ...peace..!!! kalau che amy time datang cik P,telan sekali B Complex sebagai ati stress..kurang skit nak marah2 hahaha



NAK HARGA LAGI RENDAH?? 


⌨ Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
'Call/SMS/WhatsApp: 012-653.9060(Amylia)
PM FB https://www.facebook.com/pages/Double-Healthy-e-shoppe
   COD Area:SELURUH KAWASAN AMPANG, KUALA LUMPUR (KLCC, AMPANG PARK,SEKITAR BUKIT BINTANG) CHERAS, KELANA JAYA , & SUBANG




2 comments:

theyanaonly said...

yg ni saya ada makan dulu memang bagus


jemput ke blog klik baca

amylia zuliana said...

alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews